image1

Nieuws


09-03-2022 Vlakglas Recycling Nederland introduceert Containerwissel App

Binnenkort zijn al onze containers voorzien van een sticker. Deze sticker heeft een QR code waarmee de container kan worden aangemeld voor wissel. Het werkt heel simpel. Is uw container vol? Scan de QR code voor wissel. Wilt u geen nieuwe container terug, maar een definitieve afvoer, vermeld dit dan in de toelichting.

U kunt de app downloaden voor iOS en Android.
iOS               :         https://apps.apple.com/us/app/vrn-containerwissel-app/id1599088959
Android        :         https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.vrn.returns

Op de sticker treft u een link aan. Degene die geen app hebben, kunnen deze gebruiken om de container aan te melden voor wissel. Via deze link zal de container automatisch in het systeem worden gezet voor een wissel.

Hoe kan ik een QR-code scannen?
1.  Open de camera op je telefoon.
2.  Richt de camera op de QR-code. Breng de QR-code volledig in beeld.
3.  Er verschijnt een melding met de achterliggende link van de QR-code. Tik op de melding.

QR code

MijnVRN

Uiteraard kunt u ook aanmelden via MijnVRN, een afgesloten deel op de website www.vlakglasrecycling.nl speciaal voor al onze inzamelpunten geschikt voor computer, tablet en smartphone. Met een persoonlijke inlogcode en een wachtwoord, die u via ons kunt aanvragen, krijgt u toegang tot MijnVRN.
Via MijnVRN kunt u onder andere een wissel of afvoer van de container aanvragen, maar ook bijvoorbeeld zien wat het tonnage ingezameld vlakglas in een bepaalde periode is of de CO2-reductie en een certificaat opvragen.
Het voordeel van MijnVRN is dat de opdracht direct in het systeem wordt vastgelegd, waardoor de order beter te volgen is. Het scherm wijst zich vanzelf. Let er wel op dat nadat u de stappen voor het opgeven van een wissel of afvoeropdracht heeft doorlopen, u nog de bestelling via de Winkelwagen moet bevestigen.