image1

Nieuws


10-02-2021 Kleur mee voor onze Afvalhelden!

De Week van de AfvalHelden is dé week waarin alle medewerkers uit de afvalbranche centraal staan. Medewerkers uit deze branche zijn essentieel voor het draaiende houden van de Nederlandse samenleving. Begin 2020 werd dit extra duidelijk, toen de coronacrisis het dagelijks leven in Nederland op zijn kop zette. Direct werd de afvalsector als vitaal aangemerkt. Daarom lanceren NVRD, Vereniging Afvalbedrijven en O&O Fonds GEO in 2021 de Week van de AfvalHelden; 1 tot en met 7 maart. 

Onder een AfvalHeld verstaan wij iedereen die zich dagelijks in de praktijk inzet in de gehele afvalketen. Gedurende deze week staan zij in het zonnetje. Voor ons zijn dat met name de medewerkers die het vlakglas (helpen) inzamelen en verwerken. De 'regelaars' op kantoor. De medewerkers bij onze (al dan  niet openbare) inzamelpunten. De chauffeur die zich met zijn vrachtwagen een weg door een drukke stad weet te banen. De verwerker die het afval veilig en circulair omzet in nieuwe grondstoffen en energie. En met hen nog vele anderen!

Ook wij sluiten ons aan bij de Week van de Afvalhelden. Wij hebben een leuke kleurplaat van de vlakglasinzameling gemaakt. Kleur deze mooi in, stuur hem voor 15 maart op via info@vlakglasrecyling.nl en maak kans op leuke prijzen. 

kleurplaat Vlakglas Recycling Nederland 


Terug naar vorige pagina.