image1

Nieuws


26-02-2021 Inzamelpunt van het jaar 2020 bekend

In 2018 introduceerde Vlakglas Recycling Nederland de Award voor Inzamelpunt van het jaar. Het inzamelpunt dat gedurende een jaar de meest ideale vulgraad laat zien, wordt beloond met een schitterende glazen award. Een optimale vulgraad draagt bij aan een beter milieu. Een te volle container mag en kan niet vervoerd worden, waardoor de transporteur nog een keer terug moet komen. Een te lege container betekent vaker rijden dan noodzakelijk. Beiden leveren onnodig transport op en zijn een belasting voor het milieu.

Nominaties

Maandelijks reiken we al een heerlijke taart uit als beloning voor de goede vulgraad. Maar er zijn inzamelpunten die het altijd goed doen en die willen wij extra in het zonnetje zetten. Ook dit jaar hebben we weer tien bedrijven genomineerd voor de Award 2020, te weten:

·        Service Glasherstel Overgelder, Hoogeveen

·        Glashandel RenoTherm bv, Alkmaar

·        GSF Hilversum BV, Hilversum

·        Stylish Glass Van Veggel BV, Waalwijk

·        Boekema, Visie op Vastgoedonderhoud, Groningen

·        AGC Glashandel Haarlem, Haarlem

·        Alverre BV, Oldenzaal

·        Hennekens Glasbedrijf Beek, Beek

·        Glasservice Brabant BV, Breda

·        Nederlandse Glasindustrie BV, Schiedam

Winnaars

De drie inzamelpunten met de beste vulgraad in 2020 worden beloond met een schitterende glazen award. De grote winnaar is…. AGC Nederland, vestiging Haarlem. De 2e prijs is voor Stylish Glass Van Veggel BV, Waalwijk. En de 3e prijs gaat naar Nederlandse Glasindustrie BV, Schiedam. Binnenkort zullen we de Awards uitreiken.

Al sinds het begin van Vlakglas Recycling Nederland in 2003 zamelt AGC Glashandel vlakglas in.  Naast de Award krijgen de medewerkers een cheque voor een feestpakket; zij zijn immers degene die verantwoordelijk zijn voor deze prestatie.

Stylish Glass Van Veggel BV mag de 2e prijs in ontvangst nemen. Al sinds 2006 zamelt Stylish Glass Van Veggel BV het vlakglasafval in via Vlakglas Recycling Nederland. Eerst als huurder en vanaf 2012 als openbaar inzamelpunt. Vorig jaar ontvingen zij ook al de Award voor beste inzamelpunt.

De 3e prijs is voor Nederlandse Glasindustrie BV, Schiedam. De Nederlandse Glasindustrie is al inzamelpunt voor vlakglas sinds onze start in 2003.


Terug naar vorige pagina.