image1

Nieuws


29-01-2021 Week van de AfvalHelden - 1 t/m 7 maart

De Week van de AfvalHelden is dé week waarin medewerkers uit de afvalbranche centraal staan. Medewerkers uit deze branche zijn essentieel voor het draaiende houden van de Nederlandse samenleving. Begin 2020 werd dit extra duidelijk, toen de coronacrisis het dagelijks leven in Nederland op zijn kop zette. Direct werd de afvalsector als vitaal aangemerkt. Daarom lanceren NVRD, Vereniging Afvalbedrijven en O&O Fonds GEO in 2021 de Week van de AfvalHelden; 1 tot en met 7 maart. Helden met een hoofdletter H, want dat zijn ze. Onder een AfvalHeld verstaan wij iedereen die zich dagelijks in de praktijk inzet in de gehele afvalketen. Gedurende deze week staan zij in het zonnetje.

Voor ons zijn dat met name de medewerkers die het vlakglas (helpen) inzamelen en verwerken. De 'regelaars' op kantoor. De mensen bij onze (al dan niet openbare) inzamelpunten. De chauffeur die zich met zijn vrachtwagen een weg door een drukke stad weet te banen. De verwerker die het afval veilig en circulair omzet in nieuwe grondstoffen en energie. En met hen nog vele anderen!

Ook wij sluiten ons aan bij de Week van de Afvalhelden. Wij hebben een leuke kleurplaat van de vlakglasinzameling gemaakt. Kleur deze mooi in, stuur hem voor 15 maart op via info@vlakglasrecyling.nl en maak kans op leuke prijzen. 

kleurplaat Vlakglas Recycling Nederland 

 Meer lezen? Kijk op www.weekvandeafvalhelden.nl 


Terug naar vorige pagina.