image1

Nieuws


28-07-2020 Verlenging contract logistiek

Vlakglas Recycling Nederland is in 2002 gestart met de inzameling van vlakglasafval in Nederland. Voor logistiek en recycling worden externe partners geselecteerd door middel van openbare aanbestedingen. Met deze partijen worden contracten afgesloten voor een bepaalde periode.

Renewi Nederland BV verzorgt momenteel voor ons de logistiek rondom de inzameling van het vlakglasafval. Dit contract loopt tot en met 31 december 2020. Aangezien beide partijen tevreden zijn over de huidige samenwerking is het contract voor twee jaar verlengd.

Ondanks de coronapandemie hebben onze relaties het nog steeds druk. Er ontstaan meer en meer sloop- en renovatieprojecten waar vlakglasafval vrijkomt. Maar deze drukte heeft ook een keerzijde… De toename van projecten trekt een grote wissel op de containers én het transport. Om te kunnen blijven voldoen aan de grote vraag verzoeken wij de containers die niet (meer) gebruikt worden zo snel mogelijk af te laten voeren. 

Het aanvragen van een transport (plaatsing, wissel of afvoer) gaat altijd via Vlakglas Recycling Nederland. Inzamelpunten kunnen hiervoor op een afgesloten deel op onze website inloggen in MijnVRN. Bel niet met (een regiokantoor van) Renewi Nederland BV.


Terug naar vorige pagina.