image1

Nieuws


12-05-2020 Circulaire doorwerkers

Onze relaties werken door: sloop- en renovatieprojecten vinden doorgang met genoeg afstand en zorg voor elkaar. We zullen periodiek een van onze inzamelpunten op locatie uitlichten. Dit keer: de Geluk Groep is aan de slag gegaan met het verduurzamen van woningen in Schouwen Duivenland.

Samen met Woningcorporatie Zeeuwland is de Geluk Groep bezig met het onderhoud en de verduurzaming van woningen in Zierikzee en Burghaamstede. Door jarenlange ervaring heeft de Geluk Groep kennis en expertise opgebouwd in het afwerken, onderhouden, renoveren en verduurzamen van vastgoed in de meest brede zin. Er staan dan ook verschillende werkzaamheden op de agenda, zoals schilder- en voegwerk en aanbrengen van dak-, gevel- en vloerisolatie. Maar ook worden de oude ruiten vervangen voor HR++ glas.

Geluk Onderhoud heeft op beide locaties een container via Vlakglas Recycling Nederland gehuurd om het oude vlakglas mee af te voeren. Het transport van de vlakglascontainers en de werkzaamheden worden volgens de richtlijnen van het RIVM voor wat betreft COVID-19 uitgevoerd. Uiteraard gebruiken de medewerkers ook de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen bij het uitvoeren van de renovatiewerkzaamheden.

#doorbouwers #vlakglas #circulair

Geluk Groep     Geluk Groep


Terug naar vorige pagina.