image1

Nieuws


06-05-2020 Circulaire doorwerkers

Onze relaties werken door: sloop- en renovatieprojecten vinden doorgang met genoeg afstand en zorg voor elkaar. We zullen periodiek een van onze inzamelpunten op locatie uitlichten. Dit keer: de metamorfose van een aantal flatgebouwen in Gouda waar Alhra Glas het oude vlakglas via onze container laat afvoeren.

Het Goudse stadsdeel Oud-Achterwillens ondergaat dit jaar een metaformose. Niet alleen krijgen 132 woningen een andere gevel en een opknapbeurt, ook wordt de buitenruimte rond de portiekflats aangepakt.

De grootschalige aanpak van de woningen omvat het nemen van energiebesparende maatregelen (isolatie), verbetering ventilatie, vervangen van ramen, deuren en beglazing, maken van balkons en gedeeltelijk vervangen van keuken, badkamer en toilet.

Smits Vastgoedzorg BV voert in opdracht van Woonpartners Midden-Holland het werk uit. Zij hebben Alhra Glas B.V. benaderd voor het vervangen van de beglazing.
Alhra op haar beurt heeft een container via Vlakglas Recycling Nederland gehuurd om het oude vlakglas mee af te voeren.
En uiteraard gebeuren de renovatiewerkzaamheden, maar ook het transport van de vlakglascontainers, volgens de richtlijnen van het RIVM voor wat betreft COVID-19.

#doorbouwers #vlakglas #circulair

Circulaire doorwerkers   Circulaire doorwerkers


Terug naar vorige pagina.