image1

Nieuws


25-06-2019 Wie lust er taart?

Een inzamelpunt ziet op het aangevraagde overzicht in Mijn VRN, naast het ingezameld tonnage, een gekleurd gezichtje. Dit gezichtje geeft de vulgraad van de container weer. Is deze groen dan is de vulgraad van de container prima. Een oranje gezichtje betekent dat de vulgraad beter kan. Krijgt de lading echter een rood gezichtje, dan is de vulgraad te laag en vragen wij u toe te zien op een juiste belading.

wij zetten periodiek een inzamelpunt in het zonnetje die een prima vulgraad van de container liet zien. Deze keer was dat RWM milieupark uit Geleen. Steven Koolman heeft aan (v.l.n.r.) Marco Verhoef, Corina Smith, Ton Philips en Leon Charlier een heerlijke Vlakglas Recycling Nederland taart overhandigd. Goed bezig en gefeliciteerd!

Een optimale vulgraad draagt bij aan een beter milieu. Een te volle container mag en kan niet vervoerd worden waardoor de transporteur nog een keertje terug moet komen. Een te lege container betekent vaker rijden dan noodzakelijk. Beiden leveren onnodig transport op en dus een belasting voor het milieu.

Let goed op uw vulgraad en wellicht bent u de volgende die zo'n heerlijke taart in ontvangst kan nemen.