image1

Nieuws


06-11-2018 Software vernieuwd

Begin 2018 zijn we gestart met de voorbereiding voor de implementatie van nieuwe software voor onder andere orderverwerking en financiën. Het oude systeem dateerde uit 2009 en voldeed niet meer aan wensen van deze tijd. We zijn 5 november gestart met het nieuwe systeem.

Extranet is MijnVRN

MijnVRN, voorheen Extranet, is voor onze inzamelpunten, huurders, milieuparken en grote, tijdelijke projecten. Het is afgesloten deel op onze website www.vlakglasrecycling.nl, geschikt voor computer, tablet en smartphone. Op MijnVRN kunt u de container aanmelden voor wissel. Maar u vindt ook uitgebreide informatie rondom uw vlakglasinzameling. Denk aan het ingezamelde tonnage, de CO2-reductie of vulgraad.

Op de homepage van www.vlakglasrecyclingnederland.nl is de link van login Extranet naar MijnVRN aangepast. Als u de link naar Extranet in uw favorieten heeft geplaats, dan werkt dit niet meer. U zult de link naar MijnVRN moeten gebruiken. Na het opstarten van MijnVRN wordt u opnieuw gevraagd naar uw inloggegevens en uw wachtwoord. Deze zijn dezelfde als waarmee u inlogde in Extranet.

Inloggen kan met een code en wachtwoord, gekoppeld aan een vast e-mailadres. Heeft u geen inlog gegevens? Vraag ze aan via info@vlakglasrecycling.nl. Deze inlog wordt gekoppeld aan het opgegeven e-mail adres. Per e-mailadres kan er 1 wachtwoord worden gekoppeld.

MijnVRN heeft dezelfde functionaliteiten als het oude Extranet, maar ziet er iets anders uit. Het grote voordeel van MijnVRN is dat uw wisselopdracht direct in het systeem wordt vastgelegd, waardoor uw order beter te volgen is.

Het scherm wijst zich vanzelf, maar er zijn een paar aandachtspunten:
- Bij het opgeven van een wissel of afvoeropdracht is het (voorlopig) verplicht om de beladingsgraad in te vullen.
- Nadat u de stappen voor het opgeven van een wissel of afvoeropdracht heeft doorlopen, moet u uw bestelling via de ˜Winkelwagen bevestigen. Op deze manier weet u zeker dat uw opdracht wordt verwerkt en kunnen dubbele opdrachten voorkomen worden.

APP VRN Extranet is vervallen

Vlakglas Recycling Nederland heeft een APP ontwikkeld voor het wisselen en afvoeren van containers via de smartphone of tablet met de naam VRN Extranet . Deze vervalt per 1 november 2018. Aanvragen via deze APP worden niet meer ontvangen door de transportplanning.

Digitale facturering

Digitaal factureren was met ons oude systeem niet mogelijk. Met de nieuwe software kunnen we wel digitaal factureren.

Wilt u voortaan een digitale factuur ontvangen in plaats van een papieren? Geef dan uw gegevens door aan administratie@vlakglasrecycling.nl. Wellicht heeft u hier al eens om gevraagd, maar voor de zekerheid, geeft u ze toch (nogmaals) aan ons door.


Terug naar vorige pagina.