image1

Nieuws


15-03-2018 Weer aantal bedrijven ORCIV gecertificeerd

Vlakglas Recycling Nederland wil met de certificatieregeling ORCIV garanderen dat een gecertificeerd inzamelpunt ervoor zorgt dat bezoekers en medewerkers van dit inzamelpunt het aangeleverde vlakglasafval veilig storten en de kwaliteit van het aangeleverde vlakglasafval voldoet aan gestelde normen.

Er zijn de afgelopen maanden weer een aantal bedrijven gecertificeerd:

  • GGH Glas BV, Gouderak
  • Pilkington, vestiging Enschede, Amsterdam, Rotterdam, Helmond en Heerenveen.

ORCIV staat voor Onafhankelijk Register Certificatie Inzamelpunt VRN. Als stichting hecht Vlakglas Recycling Nederland veel waarde aan duurzaamheid. Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt voor veel bedrijven steeds belangrijker. Middels ORCIV kunt u aantonen dat uw bedrijf participeert in het duurzame afvalbeheersysteem van Vlakglas Recycling Nederland en dat u goed bezig bent met uw (vlakglas)afvalbeheer.

Vlakglas Recycling Nederland wil met deze certificatieregeling garanderen dat een gecertificeerd inzamelpunt ervoor zorgt dat bezoekers en medewerkers van dit inzamelpunt het aangeleverde vlakglasafval veilig storten en dat de kwaliteit van het aangeleverde vlakglasafval voldoet aan gestelde normen.

Wij bieden al onze openbare inzamelpunten de mogelijkheid aan om het bedrijf te laten certificeren. Uw deelname is uiteraard op vrijwillige basis


Terug naar vorige pagina.