image1

Nieuws


26-01-2018 Eerste audit ORCIV gecertificeerde bedrijven succesvol

ORCIV: Onafhankelijk Register Certificatie Inzamelpunt VRN

Vlakglas Recycling Nederland wil met de certificatieregeling ORCIV garanderen dat een gecertificeerd inzamelpunt ervoor zorgt dat bezoekers en medewerkers van dit inzamelpunt het aangeleverde vlakglasafval veilig storten en de kwaliteit van het aangeleverde vlakglasafval voldoet aan gestelde normen.

Eind 2017 vond de eerste audit plaats. APPR Hét Brancheburo heeft een viertal bedrijven geauditeerd voor ORCIV, te weten:

  • Zoetermeerse Glashandel van den Heuvel BV, Zoetermeer
  • Glascentrale Midden Holland B.V., Hazerswoude-Dorp
  • Johan Jansen Beglazing & Schilderwerk bv, Ede
  • Joh. Van Doorn De Bilt BV, Bilthoven

Deze bedrijven zijn met vlag en wimpel door de audit gekomen. Gefeliciteerd!

Prins Glas Bv uit Vlissingen en Glashandel Koelewijn BV uit Bunschoten zijn nu ook ORCIV gecertificeerd.

U zult zich wel afvragen; maar wat is ORCIV dan precies?

ORCIV staat voor Onafhankelijk Register Certificatie Inzamelpunt VRN. Als stichting hecht Vlakglas Recycling Nederland veel waarde aan duurzaamheid. Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt voor veel bedrijven steeds belangrijker. Middels ORCIV kunt u aantonen dat uw bedrijf participeert in het duurzame afvalbeheersysteem van Vlakglas Recycling Nederland en dat u goed bezig bent met uw (vlakglas)afvalbeheer.

Vlakglas Recycling Nederland wil met deze certificatieregeling garanderen dat een gecertificeerd inzamelpunt ervoor zorgt dat bezoekers en medewerkers van dit inzamelpunt het aangeleverde vlakglasafval veilig storten en dat de kwaliteit van het aangeleverde vlakglasafval voldoet aan gestelde normen.

Wij bieden al onze openbare inzamelpunten de mogelijkheid aan om het bedrijf te laten certificeren. Deelname is uiteraard op vrijwillige basis.

Ruim 80 inzamelpunten gingen u al voor!

Meer weten?

Bel ORCIV, telefoon 035-542 7400 of e-mail ORCIV@hbb.nl


Terug naar vorige pagina.