image1

Nieuws


08-12-2017 Cor Wittekoek benoemd tot voorzitter VPN

Cor Wittekoek is unaniem door de Ledenvergadering benoemd tot nieuwe voorzitter van de Vereniging Producentenverantwoordelijkheid Nederland (VPN). Cor Wittekoek (1967) is bestuurslid van VPN sinds 12 maart 2014 en directeur van Vlakglas Recycling Nederland (VRN). Daarnaast is hij algemeen secretaris van Bouwend Nederland, vakgroep GBO.

De leden van de vereniging werken samen om een goede invulling van producentenverantwoordelijkheid te bevorderen en circulaire materiaalstromen tot stand te brengen. Niet onbelangrijk in deze tijd van toenemende schaarste van grondstoffen , aldus Cor Wittekoek. Hij vervolgt: Het belangrijkste doel van VPN is samenwerking én kennisdeling om waar mogelijk tot gezamenlijke standpunten te komen.

VPN is in 2011 opgericht en behartigt de belangen van de leden en de aan de leden verbonden producenten en/of importeurs voor een goede invulling van de producentenverantwoordelijkheid. Hiertoe ijvert ze voor de optimalisatie van de inzamel- en recyclingsystemen in de ruimste zin van het woord.


Terug naar vorige pagina.