image1

Nieuws


27-10-2017 Schotland interesse voor systeem Vlakglas Recycling Nederland

Eind oktober heeft Zero Waste Scotland een bijeenkomst in Hamilton (Schotland) georganiseerd. Met als thema Subsidies voor het oprichten van een vlakglas inzamelsysteem en het ondersteunen van innovaties in Schotland .

Omdat ons inzamelsysteem als een best practice in Europa wordt gezien, werden we een paar maanden terug benaderd met de vraag of wij tijdens deze bijeenkomst een presentatie wilden geven. Vlakglas Recycling Nederland ziet het als haar verantwoordelijkheid om de kennis te delen over de totstandkoming van het inzamelsysteem. Cor Wittekoek en Louise Soares hebben in Schotland dan ook gesproken over de geschiedenis van Vlakglas Recycling Nederland; vanaf de oprichting (hoe, wat, waarom), tot aan het huidige inzamelsysteem. Daarnaast is er informatie gegeven over projecten zoals Flat to Flat waar wij als partner bij betrokken zijn.

Zero Waste Scotland werkt in opdracht van de Schotse overheid en ondersteunt onder andere het MKB bij het opzetten van projecten met betrekking tot duurzame initiatieven


Terug naar vorige pagina.