image1

Nieuws


25-02-2020 Inzamelpunt van het jaar 2019 bekend

Vorig jaar introduceerde Vlakglas Recycling Nederland de Award voor Inzamelpunt van het jaar. Het inzamelpunt dat gedurende een jaar de meest ideale vulgraad liet zien, wordt beloond met een schitterende glazen award. Een optimale vulgraad draagt bij aan een beter milieu. Een te volle container mag en kan niet vervoerd worden waardoor de transporteur nog een keer terug moet komen. Een te lege container betekent vaker rijden dan noodzakelijk. Beiden leveren onnodig transport op en zijn een belasting voor het milieu.

Nominaties

Maandelijks reiken we al een heerlijke taart uit als beloning voor de goede vulgraad. Maar er zijn inzamelpunten die het altijd goed doen en die willen wij extra in het zonnetje zetten. Dit jaar hebben we weer tien bedrijven genomineerd voor de Award 2019, te weten:

Venlose Glasindustrie Belfeld
Scheurwater Kunststofkozijnen Culemborg
Glaszetterij Wolf Emmeloord
Glas & Schilderwerken Dijkwaard Haaften
Gebr. Dijkhoff & Zn. bv Heeswijk-Dinther
Service Glasherstel Overgelder Hoogeveen
Ploeg Kunststof Kozijnen BV Nieuw Vennep
Glason Nunspeet Nunspeet
Glaszetterij de Gast Vollenhove
Stylish Glass Van Veggel BV Waalwijk

Winnaars

Award Inzamelpunt 2019

De drie inzamelpunten met de beste vulgraad worden beloond met een schitterende glazen award.

De grote winnaar voor 2019 is…. Stylish Glass Van Veggel BV, Waalwijk. Al sinds 2006 zamelt Stylish Glass Van Veggel BV het vlakglasafval in via Vlakglas Recycling Nederland. Eerst als huurder en vanaf 2012 als openbaar inzamelpunt. En met succes! Naast de Award krijgen de medewerkers een cheque voor een feestpakket; zij zijn immers degene die verantwoordelijk zijn voor deze prestatie.

De 2e prijs gaat naar Ploeg Kunststof Kozijnen BV, Nieuw Vennep. Ploeg Kunststof Kozijnen zamelt als sinds 2003 vlakglas via ons in; als openbaar inzamelpunt en via diverse projecten waar vlakglasafval vrijkomt.

En de 3e prijs is voor Glaszetterij de Gast, Vollenhoven. Glaszetterij de Gast is inzamelpunt voor vlakglas sinds 2016.


Terug naar vorige pagina.