image1

Nieuws


10-11-2017 Levertijd vlakglascontainers

We zien dat de economie verder aantrekt en er meer sloop- en renovatieprojecten ontstaan waar vlakglasafval vrijkomt. Ook de glas (verwerkende) bedrijven hebben het erg druk. Maar deze drukte heeft een keerzijde...

Door de drukte neemt ook de vraag naar containers om het oude vlakglas mee af te kunnen voeren toe. Zo snel soms dat we de vraag naar containers niet altijd even accuraat kunnen beantwoorden. We proberen overal vandaan (oude en nieuwe) containers te regelen. Maar soms wijkt ons antwoord af van hetgeen u heeft gevraagd.

Houdt daarom bij de aanvraag van een container rekening met langere levertijden. Deze levertijden kunnen zelfs oplopen tot drie weken.

Dit trekt ook een wissel op het transport, het kan zijn dat uw wissel niet zo snel wordt uitgevoerd als u van ons gewoon bent.

Wij blijven ons uiterste best doen om zo snel mogelijk uw verzoek uit te voeren.

Om te kunnen blijven voldoen aan de grote vraag verzoeken wij u de containers die niet (meer) gebruikt worden zo snel mogelijk af te laten voeren. Zo kunnen wij u en uw concullega weer tevreden stellen bij een volgend project. Bedankt!

Verspreid over heel Nederland zijn er ruim 300 inzamel- en op- en overslagpunten, waar u gratis uw vlakglasafval kunt storten. Er is er altijd wel één bij u in de buurt.


Terug naar vorige pagina.