image1

Nieuws


07-09-2018 Drukte in glasland...

Momenteel heerst er weer een grote drukte in glasland. We zien dat de economie verder aantrekt en er meer en meer sloop- en renovatieprojecten ontstaan waar vlakglasafval vrijkomt. Maar deze drukte heeft ook een keerzijde...


Door de toename van projecten neemt ook de vraag naar containers om het oude vlakglas mee af te kunnen voeren gestaagd toe. Zo snel soms dat we de vraag naar containers niet altijd even accuraat kunnen beantwoorden. We proberen dan overal vandaan (oude en nieuwe) containers te regelen. Maar soms wijkt ons antwoord even af van hetgeen u heeft gevraagd.


Dit trekt ook een wissel op het transport, het kan zijn dat uw wissel niet zo snel wordt uitgevoerd als u van ons gewoon bent. Wij blijven ons uiterste best doen om zo snel mogelijk uw verzoek uit te voeren.


Om te kunnen blijven voldoen aan de grote vraag verzoeken wij u de containers die niet (meer) gebruikt worden zo snel mogelijk af te laten voeren. Zo kunnen wij u en uw concullega weer tevreden stellen bij een volgend project. Bedankt!


Terug naar vorige pagina.