image1

Nieuws


22-07-2016 Glashandel Sneek BV ontvangt ORCIV certificaat

Vrijdag 22 juli heeft Cor Wittekoek het derde ORCIV-certificaat uitgereikt aan de heer Pasterkamp van Glashandel Sneek BV.

Glashandel Sneek is een onafhankelijke glasgroothandel welke vooral glas levert in het noorden van Nederland. Glashandel Sneek is leverancier van diverse soorten glas zoals: enkel glas, isolatieglas, brandwerend glas en veiligheidsglas. Ook heeft Glashandel Sneek de materialen en apparatuur in huis om de producten te monteren. Glashandel Sneek wil servicegericht en een betrouwbare partner zijn voor haar klanten. Glashandel Sneek ziet het als hun missie om service en kwaliteit te bieden.

ORCIV staat voor Onafhankelijk Register Certificatie Inzamelpunt VRN. Als stichting hecht Vlakglas Recycling Nederland veel waarde aan duurzaamheid. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) wordt voor veel bedrijven steeds belangrijker. Middels ORCIV kan een bedrijf aantonen dat het participeert in het duurzame afvalbeheersysteem van Vlakglas Recycling Nederland en dat het goed bezig is met (vlakglas)afvalbeheer. Vlakglas Recycling Nederland wil hiermee garanderen dat een gecertificeerd inzamelpunt ervoor zorgt dat bezoekers en medewerkers van dit inzamelpunt het aangeleverde vlakglasafval veilig storten en de kwaliteit van het vlakglasafval voldoet aan de gestelde normen.


Terug naar vorige pagina.