image1

Nieuws


20-07-2016 Aluvo Nieuwleusen BV ontvangt ORCIV certificaat

Woensdag 20 juli heeft Cor Wittekoek het tweede ORCIV-certificaat uitgereikt aan de heer Laarman van Aluvo Nieuwleusen BV.

Aluvo, een toonaangevend, innovatief bedrijf in de gevelbranche opgericht op 9 oktober 1972. In een moderne omgeving worden ramen, deuren, vliesgevels en plaatwerk ontworpen en geproduceerd. De montage van de elementen in het bouwwerk vindt plaats door eigen medewerkers of speciaal geselecteerde onderaannemers. In totaal werken meer dan 50 medewerkers op locaties in Nieuwleusen en Apeldoorn. Aluvo beweegt zich op het gebied van de woning- en utiliteitsbouw en is gespecialiseerd in renovaties.

ORCIV staat voor Onafhankelijk Register Certificatie Inzamelpunt VRN. Als stichting hecht Vlakglas Recycling Nederland veel waarde aan duurzaamheid. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) wordt voor veel bedrijven steeds belangrijker. Middels ORCIV kan een bedrijf aantonen dat het participeert in het duurzame afvalbeheersysteem van Vlakglas Recycling Nederland en dat het goed bezig is met (vlakglas)afvalbeheer. Vlakglas Recycling Nederland wil hiermee garanderen dat een gecertificeerd inzamelpunt ervoor zorgt dat bezoekers en medewerkers van dit inzamelpunt het aangeleverde vlakglasafval veilig storten en de kwaliteit van het vlakglasafval voldoet aan de gestelde normen.


Terug naar vorige pagina.