image1

Nieuws


31-05-2016 Metamorfose voormalig kantoorgebouw

Project: Transformatie kantoor naar appartementen
Waar: Ridderkerk
Wat: Vervangen isolatieglas
Opdrachtgever: Glascentrale Midden Holland, Waddinxveen
Tonnage: 8.06 ton vlakglas
CO2 besparing: 935 kg

Transformatie Kastanjelaan Ridderkerk

Een voormalig kantoorgebouw aan de Kastanjelaan in Ridderkerk ondergaat een metamorfose. Ontwikkelaar Starts BV heeft een uniek concept uitgewerkt waarin het kantoorgebouw wordt getransformeerd naar twee moderne kleinschalige appartement blokken. In totaal worden er 24 appartementen gerealiseerd. Het project heeft de naam “Castagne” gekregen, als verwijzing naar de locatie aan de Kastanjelaan met haar prachtige kastanjebomen.

Aan Glascentrale Midden Holland is gevraagd het oude isolatieglas te vervangen door nieuw glas. Het gaat in totaal om zo’n 300m2 glas. Vlakglas Recycling Nederland heeft in Ridderkerk een open container geplaatst voor de afvoer van dit oude glas.


Glascentrale Midden Holland B.V.
Glascentrale Midden Holland is één van de grootste onafhankelijk opererende glashandel- en montagebedrijven in Nederland. Met ruim 30 mensen in vaste dienst en tientallen jaren ervaring, eerst onder de naam ZHG (Zuid-Hollandse Glascentrale) en later Scheuten, leveren en monteren zij alle soorten beglazing in alle mogelijke en onmogelijke constructies.


Terug naar vorige pagina.