image1

Nieuws


17-05-2016 Heijblom renoveert Eisenhowerlaan Den Haag

Project: Renovatie Eisenhowerlaan Den Haag
Wat: Verwijderen oud glas
Opdrachtgever: Heijblom Sloopbedrijf, Dongen

Eisenhowerlaan Den Haag

Het voormalige kantoorgebouw aan de Eisenhowerlaan ligt middenin één van de meest prestigieuze internationale buurten van Den Haag. Tevens is de Eisenhowerlaan verbonden met de beroemde woonwijk “het Statenkwartier”, niet ver van de haven van Scheveningen.

In de loop van 2016 zal het vastgoedbedrijf Stena Realty dit gebouw transformeren in 19 luxueuze appartementen. Aanvankelijk was de bedoeling veel van het oorspronkelijke pand te behouden, maar er wordt toch meer vervangen, waaronder de kozijnen en het dak.

Hiervoor is onder andere de hulp van Heijblom Sloopbedrijf uit Dongen ingeroepen. Heijblom is in april met het werk begonnen. Het bedrijf heeft rondom het pand steigers geplaatst en zorgt voor het verwijderen van het oude glas. Omdat het pand in een woonwijk staat is er niet veel ruimte. In overleg met Vlakglas Recycling Nederland is besloten om te werken met  kooiaapbakjes van 2m3 voor de afvoer van dit oude glas.

Heijblom Sloopbedrijf

Heijblom Sloopbedrijf is een VCA* en Brl SVMS-007 gecertificeerd sloopbedrijf. Het bedrijf bestaat sinds 2004 en is sindsdien actief op het gebied van sloop- en renovatiewerken. Zij beschikken over ervaren sloopmedewerkers en machinisten, die met evenveel toewijding en snelheid een vloertje uit een particuliere woning verwijderen als een compleet kantoorgebouw of ziekenhuis renoveren.
Afval scheiden bij de bron en geselecteerd afvoeren conform de geldende milieu eisen, Veiligheid, perfecte service en uitvoering staan hoog in het vaandel. 


Terug naar vorige pagina.